Els especialistes en bicicleta elèctrica!

A Bicicletes Vila Ors ja fa més de deu anys que venem bicicletes elèctriques de pedal assisitit, per això et podem assessorar de manera professiolnal i oferir-te un bon servei de taller/post-venda. A més a més, disposem d’un estock d’una quinzena de models!! A quina altra botiga t’oferèixen això??

 

Estem especialitzats en bicicletes de muntanya elèctriques tan unisex com especifiques de dona però et podem oferir també models elèctrics de ciutat, plegables o les més atrevides de road/gravel.

Som distribuïdors oficials només de les millors marques: TREK, GIANT i la exclusiva de dona LIV. Liders del sector, t’asseguren la millor tecnologia, qualitat i garantia ja que utilitzen motors i bateries Bosch (Trek) i Yamaha/Panasonic (Giant i LIV).

Si busques iniciar-te tenim la Giant Fathom E+ 29″ amb suspensió davantera a 1.799 euros amb motor central i bateria integrada al quadre. A l’altre extrem, només per als més exigents, trobem les Trek Powerfly LT 9.7 i 9.9 Plus amb un exclusiu quadre de carboni OCLV  de doble suspensió i integració total de motor i bateria.

 

Si vens a Bicicletes Vila Ors et podrem recomenar la millor bicicleta per tu i l’ús que li donaràs sense por a equivocar-te!!

Si vols veure les games completes de Giant, LIV o Trek segueix els següents ellaços:

Gama Giant elèctriques

Gama LIV elèctriques

Gama TREK elèctriques

(Fotografies: Carles Puig)

Share Button