Millora el rendiment de la teva bici amb les rodes Bontrager

Un dels elements més importants de la bicicleta són les rodes, tan pel que fa a l’estètica com per a la influència directa que tindran en el seu rendiment i prestacions. Al ser un element que està en moviment fa que el seu pes, rigidesa i inercia siguin els factors que més influiran en el comportament de la teva bici.

Dit això, et volem recomanar dos dels nous models de rodes, ara més accessibles, de la prestigiosa marca Bontrager. Especialista en carboni, Bontrager utilitza un mètode de fabricació patentat anomenat OCLV en què es redueixen dràsticament les micro-bombolles d’aire que queden dins del carboni, això fa que s’augmentin les prestacions i fiablilitat de les rodes.

 

Els nous models ja en estok que et volem recomanar des de  Bicicletes Vila Ors són:

En BTT, les resistents Bontrager KOVEE ELITE 23. Unes exel·lents rodes de carboni de 29″(també disponibles en 27’5″)  d’última generació que ja compten amb una amplada exterior de llanta de 29mm per poder montar pneumatics més amples, nucli Rapid Drive 54 per una resposta més instantània, tubeless i eixos Boost 110/148 per la màxima rigidesa. Tot això Bontrager t’ho ofereix amb dos anys de garantia i un pes en 29″ de només 1.760grs.

Aquestes Kovee Elite de carboni te les oferim per només 629,00 euros!! Irresistibles no?

 

 

En carretera, les Bontrager AEOLUS PRO de carboni OCLV amb un perfil mitjà de 35mm t’ofereixen una frenada segura i un bon  compromís entre pes, rigidesa i inèrcia que faran que les puguis utilitzar tan a diari com en competició.  Compatible amb tubeless i amb opció disc, porten radis DT Aerolite i caps autoblocants Alpina. Amb la millor garantia Bontrager i un pes real de 1.500 grs.

Per quan pots tenir aquestes Aeolus Pro? per sols 1.170 eur!!

 

Vine a Bicicletes Vila Ors del carrer del Remei, 53 de Vic a veure-les en directe!!

 

 

Share Button