Som especialistes en bicicletes electriques!!!

A Bicicletes Vila Ors ja fa més de deu anys que venem bicicletes elèctriques -també anomenades de pedal assistit. És per això que tenim un gran estock i et podem aconsellar de quin és la millor tipus de bicicleta i sistema elèctric per tu, a més d’assessorar-te de quin és el manteniment necessari per cuidar el motor i bateria.

Actualment al mercat ja hi ha ja tot tipus de bicicleta elèctrica; De muntanya rígida o doble suspensió, sport, carretera, city, especials per noia, etc…. Però una de les coses que hem de tenir en compte és que estiguin homologades com a bicicleta i així poder circular per la via pública amb les mateixes condicions legals. Haurem de vigilar doncs, amb els kits no homologables que es venen separadament, amb les bicicletes modificades per córrer més o tenir en compte que també existeixen les bicicletes no limitades que han d’anar matriculades i amb assegurança de ciclomotor.

Com pots veure, les bicicletes amb pedal assitit poden tenir grans diferències pel que fa el motor, bateria, cònsola i característiques de la pròpia bicicleta i és per això que és important un bon assessorament a l’hora d’adquirir-ne una de nova i servei tècnic oficial que et garantitzi el seu bon funcionament i manteniment.

Si vols més informació no dubtis a passar per les nostres botigues de Vic. A la Rambla Passeig 14 i al Carrer del Remei 53. També pots trucar al 938850597 (Albert).

Som oficials de les millors marques: Trek, Bosch, Giant-LIV/Yamaha i Monty.

Fotos: Carles Puig

Share Button