Trek Powerfly FS 2019 , primeres unitats ja disponibles a Bicicletes Vila Ors

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja pots passar a veure les primeres unitats de les bicicletes elèctriques Trek 2019 que revolucionaran el mercat per el seu disseny,  rendiment i garantia.

Les Trek Powerfly FS són bicicletes de doble suspensió amb pedal assistit de categoria trail amb 130mm de recorregut i rodes més amples 27.5 plus. Una de les seves grans avantatges és que es beneficía del mateix disseny de suspensió (ABP) desenvolupat durant anys per Trek en les seves bicicletes convencionals liders en el sector.

Un altre dels seus forts és el seu sistema elèctric de pedal assistit (pedelec) amb el potent motor Bosch Performance cx i bateria integrada Tube de màxima qualitat també Bosch, totalment integrada.

Aquest any la integració de la bateria és lateral (rib) que, a diferència d’altres marques on és per sota, és on millor queda protegida de l’aigua, brutícia i possibles impactes de pedres. A més, dóna la possiblitat de posar-hi un bidó i facilita molt la seva retirada i col·locació.

 

La gama Trek Powerfly és a partir de 2.499 euros i compte amb 17 models. Segur que a Bicicletes Vila Ors trobes la teva!!!

 

Share Button